POSTANITE POKROVITELJ

1. maja 2020 bomo premierno organizirali TRAIL TEK v regiji BELA KRAJINA, ki smo ga poimenovali 0105 TRAIL. Pričakujemo 300 tekačev iz Slovenije in Hrvaške. Ker bomo poskrbeli še za obstranske dejavnosti – to so: 18. tradicionalni prvomajski pohod s srečanjem (dodatnih 400 pohodnikov), turistični ogled in animacija za otroke – pričakujemo tudi družine tekačev in njihove navijače. Ciljna skupina teka tako niso samo tekači, saj bo dogodek družinski športni dan, na katerem bo poskrbljeno za vse generacije.

Vaša sredstva bomo transparentno vložili v organizacijske stroške, storitev merjenja časa, štartne pakete, nagrade najboljšim, pogostitev, najem opreme za izvedbo teka in za plačila vsem, ki ne bodo prostovoljno pomagali. Gre za ogromen projekt in brez vaše pomoči nam bo težko uspelo.

 

Poleg tega, da bo logotip vašega podjetja viden vsaj 30.000 ljudem – zakaj sploh investirati v naš projekt?

Ker s tem spodbujate pozitivne vrednote, katere so prisotne tudi v vašem podjetju, saj sicer ne bi dosegali tako zavidljivih rezultatov poslovanja. Brez vztrajnosti, truda, premišljenega načrtovanja in zdrave tekmovalnosti se težko pišejo uspešne zgodbe.

 

Nas podjetnike in športnike tako družijo pozitivne vrednote in enaki cilji.

Sam združujem oboje v eni osebi. Sem podjetnik in strasten tekač. 0105 TRAIL je moja dolgoletna želja, saj menim, da si Bela krajina zasluži svoj prepoznaven trail tek. Skupaj z Občino Metlika, Tekaškim društvom Bele krajine, metliškim planinskim društvom, številnimi prostovoljci in ostalimi organizacijami bomo zapisali zgodbo tradicionalnega teka, ki bo združeval pozitivne vrednote.

Bodite del tega tudi Vi.

Kot podpornik TRAIL TEKA v Beli krajini boste prejeli zasluženo promocijo na našem dogodku in iskreno hvaležnost celotne ekipe, ki organizira ta veliki dogodek.

 

Ne le pri generalnem pokroviteljstvu, pri vsakemu paketu ali kakšnem drugačnem načinu podpore smo odprti za individualne dogovore ter vaše predloge. Višina zneska in paket sta tako lahko 100% prilagojena vašim željam. Na naslednji strani smo za vas pripravili osnovne pakete za pokrovitelje. Za vsakega izmed paketov je navedena marketinška vsebina, ki vam pripada ob izbiri le tega. Izbirate lahko med 4 paketi.

Hvaležni bomo vsakemu, ki bo na kakršenkoli način pripomogel k uspešni izvedbi tega velikega dogodka.

Za dodatne informacije glede nakazila ali načina sodelovanja, nas lahko pokličete na 041 381 183 ali pa nam pišite na info@belakrajina-trail.si.

NAKAZILA:

Tekaško društvo Bela krajina
Cesta bratstva in enotnosti 45, 8330 Metlika
Namen: Sponzorstvo Trail
TRR: INTESA SANPAOLO: SI56 10100-0058104935

VRSTA PAKETA PLATINASTI
ZLATI
SREBRNI
BRONASTI
Štartne številke
Spletna stran
Stojnica na cilju in štartu
Reklamni pano za podelitvenim odrom
Facebook
Letaki
Plakati
Darilne vrečke 
E-novice
Reklamni panoji
Predstavitev na prireditvi
Fotogalerija
Promocijski video
Štartnina ⊕ ⊕

Načrtujemo naslednje promocijske aktivnosti:

 • Posebna spletna stran (www.belakrajina-trail.si). Logotipi večjih sponzorjev bodo vidni na vseh straneh in podstraneh v nogi. Vsi sponzorji boste predstavljeni na posebni podstrani “Sponzorji”.
 • E-novice. Za dogodek načrtujemo 10 izdaj e-novic, v katerih bo vedno tudi prostor za sponzorje. E-novice bodo naslovljene na prijavljene tekače, medije in izbrane javne inštitucije.
 • Facebook. Dogodek ima svojo facebook stran(facebook.com/belakrajinatrail), namenjeno rednemu obveščanju o poteku priprav. Po dogodku bodo na strani objavljene tudi fotografije in poročilo. Na Facebooku lahko predstavljamo sponzorje, izvajamo nagradne igre, objavljamo izbrane fotografije, na katerih je viden sponzor. Vzpostavljena bo tudi Facebook skupina, ki bo namenjena le udeležencem teka. 1-krat na mesec se bomo zahvalili sponzorjem. Pokrovitelji, ki bodo prispevali 1000 € in več, bodo dodatno (samostojno) izpostavljeni 14 dni pred prireditvijo.
 • Letaki. Natisnili bomo letake z logotipi sponzorjev, katere bomo delili na tekaških prireditvah, ki so v koledarju pred našo prireditvijo. 
 • Plakati. Na vidnih mestih širom po Sloveniji bomo izpostavili reklamne plakate, na katerih je prostor tudi za logotipe sponzorjev. 
 • Darilne vrečke. Vsak udeleženec teka bo prejel darilno vrečko, v kateri je prostor tudi za reklamni material sponzorjev. 
 • Štartne številke. Na štartnih številkah bodo vidno natisnjeni večji sponzorji.
 • Reklamni panoji. Štartni in ciljni prostor je idealen za postavitev vaših reklamnih panojev ali transparentov. Dostavite nam jih sami.
 • Predstavitev sponzorja na prireditvi. Na prireditvenem prostoru bo napovedovalec večkrat omenil tudi sponzorje. Za večje sponzorje lahko pripravimo posebne predstavitve.
 • Reklamni pano za podelitvenim odrom. Logotipe vseh sponzorjev bomo natisnili na poseben pano, ki bo služil kot ozadje ob podelitvah nagrad. Pano bo viden na vseh fotografijah, ki bodo nastale ob razglasitvi rezultatov in podelitvi nagrad najboljšim.
 • Stojnice v štartnem in ciljnem prostoru. Stojnice so primerne za predstavitev sponzorjev vsem spremljevalcem in navijačem. Potrudili se bomo, da večjim sponzorjem omogočimo najboljše lokacije.
 • Spremljevalni dogodki. Z dodatnim programom želimo preseči pričakovanja udeležencev teka. Sponzorji imate možnost, da sami pripravite kakšen družaben ali izobraževalni dogodek/delavnico, na kateri se predstavite.
 • Fotogalerija na spletni strani. Na prireditvi bomo imeli svoje fotografe, da bomo lahko takoj po dogodku objavili obsežno fotogalerijo. Med fotografijami se lahko pojavlja tudi logotip sponzorja.
 • Promocijski video. Pripravili bomo kratek video (od 30 do 60 sekund), ki bo služil napovedi dogodka. Na začetku in koncu videa je prostor za logotip generalnega sponzorja.
 • Štartnina. Štartni paket z udeležbo na teku (obvezna predhodna prijava za zagotovilo štartne številke).

Želite postati generalni pokrovitelj?

Pokličite nas na 041 381 183 (Jani)  ali pa nam pišite na info@belakrajina-trail.si.

TRAIL RUN

8,5 km · 16,5 km · 25 km

1. 5. 2021

BELA  KRAJINA  ·  SLOVENIJA

NO BORDERS. NO LIMITS.

JUST RUN AND FUN.